Skip links

Maritieme kwaliteitsproducten sinds 1931
Sinds 1931 heeft STAZO een reputatie opgebouwd met het leveren van alleen de beste en meest duurzame stuurwielen, scheepsdekken, dekbladen en maritieme beveiligingssystemen. Onze producten worden wereldwijd geleverd. Klanten kiezen voor STAZO vanwege de hoge kwaliteit in combinatie met de uitstekende service. Op onze website vindt u een scala aan producten en ontwerpen die STAZO levert.

STAZO® stuurwielen
STAZO is er trots op om één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van jachtstuurwielen te zijn. Hierbij wordt het grootste assortiment van stijlen en maten aangeboden in zowel traditionele als moderne stijl. Voor de productie de CE- en Lloyds-gecertificeerde stuurwielen gebruiken wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. De styling van een jacht sluit precies aan op onze visie van stuurwielen bouwen.

MARINEDECK 2000®
De natuur ontmoet technologie. STAZO levert scheepsdekken van hoge kwaliteit die zijn gemaakt van kurk, bekroond met het FSC-certificaat. In de jaren ’80 zijn we gestart met ons onderzoek naar alternatieven voor teakhouten scheepsdekken. Vanwege de vele voordelen en eigenschappen was natuurkurk al vanaf het begin onze eerste keuze. Het materiaal is verfijnd, bevat antislip, is gemakkelijk te reinigen en heeft een lange levenscyclus met een zeer beperkte of geen onderhoud.

STAZO® SecuTred
Het comfortabele antislip dekblad van samengestelde kurk is het laatste resultaat van ons geavanceerde onderzoek en onze kennis en technologie van samengestelde maritieme kurkvloeren. STAZO SecuTred antislip dekblad heeft inmiddels bewezen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen en bestand te zijn tegen blootstelling aan alle natuurlijke elementen en de meeste chemicaliën.

STAZO® maritieme beveiligingssystemen
STAZO heeft een hoogwaardige kwaliteitslijn van roestvrij beveiligingsapparatuur ontwikkeld om waardevolle maritieme eigendommen te beschermen. Boten, jachten, buitenboordmotoren en andere kostbaarheden zijn verzekerd tegen diefstal met de STAZO beveiligingssystemen. Alle STAZO beveiligingssystemen zijn door SKG-IKOB goedgekeurd en SCM/CCV-, ART- of VbV-gecertificeerd.